מתכון צלי בקר

סיר אחד של צלי בקר  יכול להפוך בקלות למספר תבשילים שונים מצלי בקר עם ירקות
ועד לספריטה,מבשר מעט מתקתק ועד לבשר מטובל ופיקנטי
 כל מה שצריך זה רק את הכיוון ואת הטעם שאתם רוצים.

איך מכינים את צלי הבקר?
לבסיס השתמשנו בבשר כתף טרי מספר 5
מעט שמן, ושיני שום חתוכות לחצי.

פרסנו את הבשר לפרוסות.
חממנו מעט שמן והוספנו את שיני השום ולאחר מכן את פרוסות הבשר.
מידי פעם הפכנו את הבשר כדי שיטגן מכל צידיו, הכל על אש נמוכה.

הוספנו מעט מתערובת התבלין ראס אל חנות, הוספנו מים עד לכיסוי כל הבשר הרתחנו,
כיסינו את הסיר והשארנו לבישול של כשעתיים על אש נמוכה.

וזהו זה, לאחר שעתיים קיבלנו סיר עם צלי עסיסי ורך שאפשר בהחלט להגיש גם כך.

והנה לכם כמה רעיוניות איך להמשיך הלאה:

צלי בשר בתוספת ערמונים ופירות יבשים- מחממים סיר עם מעט שמן מוסיפים פירות יבשים
כמו משמש, שזיף, חמוציות, דובדבן יבש, דבלה, חשוב לחרוץ חריץ בכל פרי כדי שיגיר את
טעמיו, מוסיפים ערמונים.
מטגנים קלות כ3-4 דקות מי שרוצה מתקתק יוסיף גם טיפה של דבש. מוסיפים את פרוסות הבשר
מטבלנים בתבלינים כמו פפריקה מתוקה, כורכום. מערבבים מוסיפים מים רותחים
לכיסוי מבשלים כשעה. מומלץ לפתוח את הסיר מידי פעם ולתת לאדים לצאת כך יתקבל
בשר ופירות בלי הרבה רוטב.

צלי בשר עם תפוחי אדמה - לטגן את תפוחי האדמה כמו ציפס עבה להוסיף
לבשר, להוסיף תבלינים מלח ופלפל שחור, אפילו מעט אגוז מוסק לארומה מצויינת.
להוסיף מים רותחים רק עד קו התבשיל, לבשל לזמן קצר.

צלי בשר עם זיתים - זיתים ללא חרצנים לבשל ברוטב אדום עם פפריקה מתוקה/ חריפה
שיני שום, רסק עגבניות תבלינים ואפילו מעט שמיר או פטרוזליה.
מוסיפים את הבשר לערבב קלות ולהוסיף מעט מים להרתיח
ולהשאיר לבישול לפחות כחצי שעה.


קצת טיפים:
צלי בקר טוב תלוי מאוד בבשר בו משתמשים, רצוי שיהיה עליו שומן אבל לא יותר מידי,
בבישול הראשוני חשוב לא לייבש את הבשר ואם רוצים להמשיך עם הבשר המבושל
למתכון שונה צריך להקפיד ולא לשים תבלינים עם טעמים דומיננטיים מאוד.
כדאי בשלב הבישול הראשוני להימנע משימוש במלח במיוחד אם ממשיכים למתכון אחר
שגם בו תהיה תוספת מלח, במיוחד לשים לב אם מדובר במתכון זיתים שהרי שם הזיתים
מכילים מלח. בשר ממולח יתר על המידה זה לא כיף, מניסיון.

את הבשר אחרי בישול הראשוני ניתן להקפיא בקופסה אטומה ולהוציא כשצריך.
כן היינו ממליצים לרשום תמיד את תאריך ההקפאה במידה ומבשלים מספר פעמים.
הקפאה חוסכת זמן בישול מיותר וטרחה רבה והתוצאה זהה לחלוטין.

בשר צלי שמוגש ברוטב כדאי להגיש עם תוספת ללא רוטב כמו אורז או פירה לדוגמה,
בעיקר כדי למנוע עודף נוזלים בצלחת.

שיהיה בתיאבון

מאפה קובה בורגול

קובה בורגול מאפה מסורתי לבני עדות המזרח וצפון אפריקה,
ובכלל מאכל מאוד נפוץ בארצות המזרח התיכון.
הקובה עשוי בעטיפתו מבורגול דק והמילוי מתערובות בשרים ותבלינים.

לקובה הבורגול ישנם שתי אופני הכנה: מטוגן בשמן עמוק או אפוי
לעומת זאת ישנם עשרות תיבלונים למילוי קובה הבורגול כשכל תבלין שתשימו עלול להשפיע
על טעמושל הבורגול.
בימים שרובנו משתדלים לאכול מאכלים ללא שמן רב עדיין ניתן להכין קובה בורגול אפוי בגרסה בריאה
ככל האפשר.

קובה בורגול אפוייה מקצרת עבור כולנו את התהליך מכיוון שבמקום להתחיל להכין קובה בבודדים
אנחנו עושים אחת וגדולה בתבנית גדולה.

כדאי לקרוא הכל ורק אח"כ ליישם.
קובה בורגול אפוייה

המצרכים:
3 כוסות בורגול דק (שטוף במסננת)
3 כפות קמח
מלח לפי טעם
4 כפות שמן רצוי שמן זית

מילוי בשר:
כרבע קילו בשר טחון
1 בצל
תבלינים: תבלין לקובה -אם יש לנח'לה יש תבלין מיוחד לכך.
אם אין תבלין לקובה צרו תערובת תבלינים: כף בהרט, חצי כפית כמון, רבע כפית אבקת אגוז מוסקט,
רבע כפית קינמון, מעט מלח ופלפל.

אופן ההכנה:
מילוי - פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים עד שיהיה מעט שקוף.
מוסיפים את הבשר מטגנים ובמהלך הטיגון נוסיף תבלינים ונערבב הכל היטב.
מי שרוצה להוסיף כוסברה או פטרוזליה קצוצה דק יכול לעשות זאת בסוף הטיגון.

בצק הקובה- שמים בקערה את הבורגול השטוף ומוסיפים קמח, מלח ושמן. מערבבים.
אפשר להוסיף 2-3 כפות מים אם הבורגול לא מתאחד.

תבנית אפייה - משמנים תבנית ארוכה מניחים שכבה של בורגול בגובה של כ4 - 3 ס"מ
דואגים שהמילוי יהיה אחיד. כדאי להשאיר שוליים גבוהים יותר ממשטח הבצק.
מיישרים ומהדקים את הבצק באצבעות.

ממלאים בבשר - מניחים את הבשר בשכבה אחידה על הבורגול. אם יש מעט מהשמן בו טיגנתם
את הבשר זה לא נורא אבל לא לשים הרבה אחרת יצא נוזלי.

שכבה עליונה - מעל השר שוב נשים את הבורגול ונהדק היטב במיוחד בצדדים.
על שכבה זו בעזרת אצבעות או מברשת נשים מעט מאוד שמן.
ניתן לעטר בבוטנים / שקדים / צנוברים.

סיימנו ! 

נכניס לתנור אפייה ונאפה בחום של 180 מעלות לחצי שעה במדף התחתון של התנור.
זמני אפייה משתנים בין סוגי התנורים השונים לכן כדאי לשים לב שלא לשרוף את המאפה בורגול.

טיפים לקובה בורגול:

-באיזו תבנית להשתמש לקובה בורגול אפוי?
תבנית מתכת או  פיירקס זכוכית, יכולים להתאים מאוד ובלבד שהתבנית לא תהיה גדולה
מכמות הבצק והמילוי שיש לכם.

-איך להגיש?
מאפה קובה בורגול כולל בתוכו את התוספת ואת הבשר ולכן ניתן להגישו עם סלט ירקות או סלט חי
בתוספת טחינה (רצוי מעט חמצמצה) שמהווה שילוב מושלם לבורגול ולבשר.

-למה מוסיפים ירק לבשר רק בסוף הטיגון?
ירק כמו פטרוזליה או כוסברה הולך נהדר עם המילוי ומאחר הבשר עובר גם טיגון וגם אפייה קצרה
הרי שכל הטוב שבירק הולך והירק נותר כמעט חסר צבע ולא תורם יותר מידי למראה.
לכן נמליץ להוסיפו לבשר רק בסוף הטיגון, כך הירק יעבור רק את תהליך האפייה כשהוא עטוף היטב
בין שכבות הבורגול.

האם ניתן להקפיא קובה בורגול אפוי?
כן, בהחלט. ניתן להקפיא באריזה אטומה היטב, אם שמים שתי שכבות חובה להפריד בעזרת שקית
או נייר אפייה אחרת בהפשרה הן ידבקו אחת לשנייה.

קובה בורגול אפוי - שתי שכבות

בורגול דק שטוף

בצק קובה בורגול

שכבת בשר קובה בורגול


לשאלות ועוד דיבורים דף הפייסבוק שלנו

https://www.facebook.com/Homemade.israel/



מתכון לכנאפה ביתית

הכנאפה מאפה מתוק הנפוץ מאוד במטבח הערבי ואהוב מאוד אצל חובבי העוגות המתוקות.
לכנאפה יש מספר צורות אופייניות, כנאפה המוגשת על מגש שטוח כשהגבינה נמצאת בין שתי
שכבות של אטירות קדאיף, כנאפה בגליל כשמילוי הגבינה בפנים, כנאפה בשתי שכבות
ראשונה קדאיף ועליה הגבינה. 
לכנאפה גם מספר מילויים שנעים בין גבינות העיזים הקשות לגבינות תוצרת בית.

המתכון שהבאנו הפעם הוא מתכון לכנאפה שאפשר להכין בבית בקלות רבה יחסית 
והטעם מצויין. מאוד חשוב לקרוא את אופן ההכנה והטיפים ובעיקר את השאלות והתשובות
לפני תחילת הביצוע זה יעזור להבין את מהלך השלבים. 


המצרכים:
חבילת אטריות קדאיף (כחצי חבילה)
גבינת מסקרפונה רכה 1 חבילה
1 חבילת חמאה מומסת 200 גרם (לקחת בחשבון שתצטרכו יותר)

לרוטב
כוס סוכר
חצי כוס מים

לקישוט
פיסטוקים קצוצים

מספר המנות במתכון זה: 4

אופן ההכנה:
ניקח  מאיטריות הקדאיף ונחתוך לחתיכות קטנות הישר לתוך קערה. 
אפשר להיעזר במספריים נקיים.

נמיס את החמאה במיקרו עד שתהיה רכה מאוד למגע, אין צורך להרתיח. 
וניצוק על האטריות בקערה, נערבב היטב ביד כדי לוודא שכל הקדאיף
סופג ומצופה בחמאה.


לשלב ההכנה:
1. ניקח מחבת שצריכה טיפה יותר גדולה מגודל הכנאפה, 
כך שמסביב לכנאפה ישארו "שוליים".
במחבת נשים משהו כמו כף גדושה חמאה למרוח היטב על תחתית המחבת.

2. נתחיל לסדר את איטריות הקדאיף בצורת עיגול ובשכבה אחידה בתחתית המחבת.
נניח את האיטריות ונהדק היטב.
3. נניח את שכבת הגבינה רצוי מאוד באמצעות שקית זילוף כדי לא לפגוע בשכבת הקדאיף.
חשוב מאוד שהגבינה לא תגיע מחוץ לעיגול הקדאיף, לשמור על שוליים.
4. מעל הגבינה נשים שוב שכבת קדאיף כך שלא נראה את הגבינה בכלל גם בצדדים,
 ונהדק בזהירות לצורת העיגול.


כנאפה שלב 1-3

אחרי שהידקנו הכל היטב, ניצוק עוד מעט חמאה על הכנאפה ונדליק את הגז.
2 דקות ראשונות על אש גבוהה ולאחר מכן על אש נמוכה.
← חשוב: כל דקה לסובב את המחבת כדי שלא יהיה חימום במקום אחד


כנאפה שלב 4




לאחר מספר דקות כשהתחתית מזהיבה יפה, לוקחים מגש גדול מניחים על המחבת והופכים
כך שהכנאפה תהיה על המגש כשהצד הכנאפה המוכן הוא כלפי מעלה.
מחליקים את הכנאפה חזרה למחבת כשהצד הלא אפוי כלפי מטה.
חוזרים על אותה פעולה יוצקים חמאה שתי דקות על אש גבוה ולאחר מכן אש נמוכה 
ולסובב את המחבת.

שלב סופי ואחרון להכין את סירופ הסוכר וליצוק על הכנאפה בעודו חם.
לעטר בפיסטוקים ולהגיש


חשוב לדעת:
-איך תדעו אם הכנפה מוכנה?
אם אפשר לדחוף את הכאנפה בקלות מצד לצד במחבת והצבע זהוב, הכנאפה מוכנה.

-האם אפשר להשתמש בשמן במקום חמאה?
בעיקרון לא. איטריות הקדאיף חייבות להיות מרוחות בחמאה. אפשר במחבת להשתמש בשמן
אבל עדיף שלא. 

-כמה חמאה צריך?
אל תמיסו כמויות חמאה, תתחילו עם 200 גרם, אם צריך עוד תמיסו עוד. חבל להמיס
כמות גדולה אין מה לעשות עם חמאה שהומסה. 

-איך להפוך את הכנאפה בקלות?
החלק שבו הופכים את הכנאפה הוא חלק קצת קשה, כדי שלהתגבר על השלב
השתמשו בתחתית של תבנית לאפיית עוגות עליה תניחו נייר אפייה.
את התחתית עם הנייר אתם מניחים על המחבת והופכים. מחזירים את הכנאפה 
עם נייר האפייה למחבת ושולפים אותו באמצעות קריעת הנייר לשניים גם מתחת לכנאפה. 
כך הכנאפה נשארת בשלמותה במחבת והנייר אצלכם. 

-המתכון יש הרבה סוכר ברוטב?
נכון, אפשר לנסות אופציות נוספות כמו דבש או סילאן ועדיין כדאי למהול במעט מים.








עלי גפן ממולאים - יפרח

קשה מאוד לעבור ליד מגש של עלי גפן עם ניחוח לימוני מעט ולא לחטוף מהמגש איזה ממולא אחד, ככה על הדרך.
ורק שתדעו שיש כמה וכמה סוגים של מילויים וטעמים אפשר לומר אפילו שלכל איזור יש את הטעם האופייני לו
ואפילו את הצורה האופיינית, אבל על דבר אחד מסכימים כמעט כולם,
עלי הגפן למילוי צריכים להיות עלי גפן צעירים ולמה?
עלי הגפן הצעירים פחות סיביים מהעלים הבוגרים וזמן הבישול קצר יותר.


המשקיענים יאספו את עלי הגפן מיד בתחילת האביב ויקפאו לשימוש במשך השנה,
ובכל זאת מה נעשה אם חשקה נפשנו בעלי גפן ממולאים ואין עלים טריים בנמצא?
יש פתרון עלי גפן משומרים שניתן להשיגם בצנצנות זכוכית כמעט בכל סופרמרקט,
העלים משומרים במי מלח שזו בעצם האופציה העממית לשימור העלים.
אריזה עולה כ-16 ש"ח מחיר מצויין, כמות העלים הגדולה שמגולגלת בפנים, כ-80 עלים.
עלי גפן משומרים

מאחר ועלים הושרו והשתמרו במי מלח כדאי מאוד להניח אותם בקערה ולמזוג עליהם מים רותחים,
גם ירכך את העלה וגם יוציא מעט מהמליחות.
משרים רק את העלים שמשתמשים בהם, כל היתר להשאיר בצנצנת ולשמור במקרר עם הנוזל.

אופן ההכנת המילוי:
כוס אורז שטוף
תבלינים - לפי הטעם, פפריקה אדומה, טיפה כמון. מומלץ להוסיף בהרט
מעט בשר טחון (לא חובה)

את האורז מטגנים קלות בשמן, ומוסיפים את הבשר טחון לטיגון קל בלבד.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מניחים להתקררות מלאה.

ונתחיל למלות:
את עלי הגפן פורסים על משטח ישר, הצד החוספס פונה כלפי מעלה (לכיוונכם) וגבעול העלה מרוחק מכם.
אם הגבעול ארוך יש לחתוך אותו.

מניחים מעט מהמילוי לרוחב העלה, מעין פס ישר של מילוי, ומתחילים לגלגל מכיוון הגבעול ואליכם ומהדקים .
כשהמילוי בפנים ואתם במחצית העלה מקפלים את הצדדים של העלה פנימה וממשיכים לגלגל,
תקבלו עלה גפן בצורת אצבע.

אופן הבישול:
מצרכים: מים מורתחים, חצי כוס שמן, עגבנייה, כף מיץ לימון.

בתחתית סיר הבישול נניח עגבניה פרוסה ועליה נניח בזהירות את עלי הגפן המגולגלים, שמרו על כיוון אחד,
מילאתם ששיכבה הניחו מעליה באותו הסדר את השכבה הבאה.
לאחר שכל עלי הגפן בסיר, הניחו בתוך סיר עלי הגפן מכסה קטן של סיר אחר או צלחת עמידה בחום,
צקו מים רותחים מיץ לימון וכחצי כוס שמן, הנוזלים צריכים להיות עד  למעל עלי הגפן.
התחילו לבשל, רתיחה אחת על אש גבוהה ולאחר מכן בישול איטי על אש נמוכה,
מידי פעם בודקים אם צריך מים מוסיפים בלי להרים את המכסה הקטן.

מבשלים לפחות שעתיים וחצי בסיר מכוסה ולאחר מכן בסיר חצי מכוסה עד לאידוי לפחות כמחצית מכמות הנוזל.

קצת הסברים:
-למה צריך מכסה סיר קטן או צלחת מעל העלי גפן? כדי למנוע תזוזה של העלים הסיר, וצריך לשים לב
לא מערבבים בכלל ולא מרימים את המכסה הקטן גם אם מוסיפים מים להוסיף מסביב. 
עלי הגפן אוהבים להתבשל לאט ובלי הפרעה.
- אפשר להקפיא עלי גפן ממולאים? כן, יש להניח את העלים הממולאים בכלי בצורה מסודרת ובלי הנוזל,
לחלוקה למנות יש לחצוץ עם נייר אפייה ככה תוכלו להוציא כל הזמן את כמות העלים הרצויה
מבלי להפשיר את כולם.
-למה זמן בישול עלי הגפן ארוך? העלים המשומרים בדרך כלל הם עלים גדולים ז"א בוגרים ולכן הם סיביים יותר
חייב לבשל זמן רב כדי שיתרככו היטב.
זמן הבישול מאוד תלוי בסוג העלים ולכן כדאי לבשל זמן רב ככל הניתן. כל עוד יש בסיר מים העלים לא ישרפו.
-מה אפשר לשים במקום עגבנייה? אפשר לשים תפוח אדמה פרוס, העגבנייה תורמת בעיקר לטעם ולחמיצות האופיינית.

עלי גפן ממולאים מבושלים עם עוף בגריל
עלה גפן- גודלו כגודל צלחת חד פעמי קטן




מתכון לגלסאז' - עוגות מראה

גלסאז' זהו ציפוי מבריק וצבעוני ששופכים על העוגה והמשווה לה מראה יוקרתי ומאוד יחודי.
לגלסאז' קמו גרסאות רבות רובן מצריכות להשקיע לא מעט זמן בהכנת הציפוי היוקרתי.

לפעמים קורה שרוצים להשקיע בעוגה אבל הזמן קצר ולא תמיד פנויים לכך ולכן חיפשנו מתכון קצר מתכון שיהיה קל להכין ואפילו לעשות לו "הכינותי מראש" חיפשנו ומצאנו ! זמן הכנה משוער לציפוי הגלסאז' הינו כעשר דקות.

המתכון מתאים לעוגה בקוטר 24. הכמויות נמדדו בכוס פלסטיק חד פעמית שקופה.

המצרכים:
2 חבילת שוקולד לבן
1 שקית ג'לטין (12 גרם)
4 כפות גדושות חלב מרוכז
4 כפות גלזורה קרה
3/4 כוס סוכר

אופן ההכנה:
את הג'לטין ממיסים בחצי כוס מים חמימים.

לסיר קטן נכניס כוס מים, שלושת רבעי כוס סוכר ונרתיח עד להמסת הסוכר בלבד וננמיך את האש.
נוסיף את כפות הגלזורה הקרה ואת החלב המרוכז.
נערבב עד לקבלת מסה אחידה.
לא מרתיחים נשארים על אש נמוכה כל הזמן, אחרי דקות ספורות המסה תהיה אחידה.
מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד להמסה והתערבבות מוחלטת עם המסה החמה שבסיר.

בקערה נוספת שמים את חבילת השוקולד הלבן,  עליו ניצוק בזהירות מעט מהמסה החמה, לאט וכל פעם קצת.
נערבב את השוקולד עם התערובת . אם התערובת קשה נוסיף עוד מעט מהנוזל החם (זה שבסיר).
צריך להגיע לרמת תערובת נוזלית וסמיכה.


אם כל השלבים בוצעו נכון הרי שיש לכם כעת מסה אחידה ללא גושים, אפשר לסנן אותה לכלי אחר אם רוצים להיות בטוחים שאין גושים.

זהו הגלאסז' שלכם מוכן עכשיו צריך לצבוע.
בקערה קטנה הוסיפו מעט צבע מאכל ומעט מנוזל הגלסאז' וערבבו היטב.
וכך כל צבע שתרצו להוסיף להכין בקערית נפרדת.

איך לצפות עוגה בגלסאז'?
יש להניח את העוגה על גבי רשת ומתחת תבנית לקליטת עודפי הנוזל. ליצוק מעל העוגה את הנוזל מהמרכז כלפי השוליים
רצוי בתנועה סיבובית מעל פני העוגה.
הכל מצופה יפה, הנוזלים המיותרים ירדו יש להכניס את העוגה לקירור.

טיפים:
-לפני ציפוי של עוגת מוס או עוגה קרה הגלסאז' צריך להיות בטמפרטורת החדר !
גלאסז' חם מידי ימיס את העוגה שלכם.

-עוגה אחרת כמו טורט כדאי שיהיה לה ציפוי כלשהו כמו קצפת  ורק אחר כך הגלסאז', גם במקרה הזה הציפוי
של העוגה חייב להיות קר ואפילו רצוי להכניס לפריזר מעט לפני הוספת הגלסאז'.
אם תקפידו על כך יהיו לכם שתי שכבות ברורות ומראה אסטטי יותר.

-את הגלסאז' יוצקים על עוגה כשפני השטח העליון ישרים לגמרי ! אם לעוגה יש "גבעה במרכז זה לא טוב ועדיף להפוך אותה שהחלק התחתון יהיה למעלה או לצפות אותה בקצפת ולישר את פני השטח.

-נשאר לכם גלסאז'? אחסנו בכלי אטום במקרר עד 4 ימים וכן אפשר גם להקפיא ולהוציא להפשרה במקרר ולאחר מכן חימום במיקרו עד לקבלת תערובת אחידה ונוזלית.

-האם אפשר להקפיא עוגה עם גלסאז'?
בוודאי! אני נוהגת להכין מספר עוגות כמו עוגת גבינה קרה עוגת מוס בתבנית חד פעמית יוצקת עליה גלאסז בשכבה העליונה ושולחת אותה להקפאה עד שמגיע זמנה (עד שבוע).

חשוב שתדעו:
ועוד דבר שכדאי לשים לב, הגלסאז' אומנם יפה ומבריק אבל הוא גם מלא בסוכרים ולכן אם אתם מהמקפידים
שימו שכבה לא עבה מידי או הסתפקו בציפוי החלק העליון כך תוכלו להפחית במעט את רמת הסוכר.

תוויות

אבקת סוכר אגוזי מלך אופן ההכנה אזוב מצוי איך להכין בצק שמרים קר איך להכין דואה? איך להכין חמין איך להכין חריף איך להכין לבנה בבית? איך להכין ליפתן פירות? איך להכין עוגה כושית איך להכין עוגה עם צימוקים? איך להכין עוגיות ללא גלוטן איך להכין עוגת ענבים איך להכין עוגת שושנים איך להכין עוגת תפוזים איך להכין פוקצ׳ה בבית? איך להכין קינוח בכוס איך להכין ריבה איך להכין ריבת אפרסק? קונפיטורת פירות איך להכין ריבת מנגו איך לקלף עגבניות איך לקלף פלפלים בקלות איך מכינים בייגלה איך מכינים זעתר אננס אפונה עם חזה עוף אפייה אפייה ביתית אפייה בנינג'ה ארוחת צהריים מהירה בוטנים בורגול דק בורקס בטטה בייגלה חלבי בישול גרגירי חומוס בישול עירקי במיה בננה בבלילה בננה מטוגנת בצל מטוגן בצק הקובה בצק לרוגעלך בצק עלים בצק פריך בצק שמקים במילוי קינמון בצק שמרים לפיצה בצק שקדים בקר כתף 5 ברוקולי בשר בקר מספר 6 בשר לחמין גבינת מסקרפונה גזר גלגול רולדה גלסאז' דבש דובדבני אמרנה דובדבנים דלעת הכנת לחמנייה טרייה הכנת לפתן פירות הכנת מילוי לקינוח כוסות הכנת קינואה. זילוף. זיתים חריפים זיתים מבושלים זעתר חומוס ביתי חומוס גרגירים חזה עוף חזה עוף במחבת חזה עוף עם ירקות חיטה בחמין חיתוכיות חיתוכית אישית חלב עיזים. חלה מתוקה חלה עגולה חמוסתה חמוציות חמין חנוכה חצילים חצילים בטעם כבד טו בשבט טורט שוקו טורטייה חזה עוף טחינה טיפ לאפיית לחמניות יוגורט יפרח ירקות ירקות בנינג'ה כבד עוף כדורי שוקולד כדורי שוקולד כשר לפסח כדורי שוקולד פרווה כוסמת מתכון כמון כנאפה לבנה ביתית להכין גאנש שוקולד לחם ביתי לחם ביתי מקמח שמרים לחם פשוט לחם שום לחם שומשום לחמניות בית ספר לחמניות מהירות הכנה לחמניות צימוקים לחמניית בית ליבת תפוח ללא מוצרים מן החי מאכלי חנוכה מאפה שמרים מגדרה פתיתים מדליוני שוקולד מוס לבן מוס שוקולד מוס תות שדה. מזנון בופה מטבוחה מטבח כורדי מייפל מילוי ירקות למאפה. מילוי למאפה פטריות מילוי לעוגת שמרים מילוי עלה סיגר מרוקאי מילוי צמחוני לבורקס מילוי תפוחים לעוגה מיני בורקס מיני סופגנייה מיץ לימון מיקום אירוע מכשיר נינג'ה מלוי לקונכיות בצק עלים מנה צמחונית מקלון שומשום מרנג מרק קובה עירקי מרק קוסקוס משמש משקה פירות טבעי מתכון מתכון לאירוח מתכון לחם מתכון לחמניות קל מתכון למחית פיסטוק ביתית מתכון לנינג'ה מתכון לסופגניות מתכון לעוגת דבש מתכון לעוגת תפוחים מתכון מאפינס מתכון נינג'ה גריל מתכון עוגת מספרים מתכון עם גיל או אשל מתכון עם ירקות מתכון פיצה מתכון צמחוני מתכון קל מתכון קל ללחמנייה. מתכון רולדה נטפי שוקולד לבן נקטרינה סוכריות צבעוניות סולת סופגניות סינרול קינמון סירופ מייפל סירופ שוקולד סלט בריאות סלט חם סלט חציל סלט טבולה סלט ירקות סלט לראש שנה סלט קינואה סלט קר ספגטי ספינג' ספינז עדשים עוגה בחושה עוגה בעשר דקות עוגה כשר לפסח עוגה כשרה לפסח עוגה ללא הפרדת ביצים עוגה ללא מיקסר עוגה ללא שמן עוגה לשבת עוגה מהירה עוגה מהירת הכנה עוגה מוכנה עוגה פרווה עוגה קלה עוגה קרה עוגות מתוקות עוגיות ביתיות עוגיות לראש השנה עוגיות מהירות הכנה עוגיות מהירות על מילוי עוגיות מזרחיות עוגיות מעמול עוגיות משלוח עוגיות נשיקות עוגיות פסח עוגיות שומשום עוגיות שמרים עוגת ביסקוויט עוגת ביסקוויטים עוגת גבינה אפויה עוגת גבינה ללא תחתית עוגת גבינה שכבות עוגת דבש עוגת וניל מהירה עוגת לימון עוגת מראה עוגת ענבים עוגת פאי מתכון עוגת פירות עוגת פירות יבשים עוגת פירמידה עוגת פרי הדר עוגת פתיבר עוגת קרם שניט עוגת שוקולד עוגת שוקולד בחושה עוגת שוקולד קלה עוגת שוקולית עוגת שושנים שמרים עוגת שזיפים עוגת שיש עוגת שכבות עוגת שכבות ביסקוויטים ושמנת עוגת שמרים עוגת שמרים מילוי פרג חלבי עוגת שמרים פרג עוגת שמרים קלה עוגת תפוז עוגת תפוחים עוגת תפוחים לפסח עוגת תפוחים עם מרנג עוף בנינג'ה עוף בתנור עוף עם שעועית ואורז עוף שלם עיטור שוקולד. עלי גפן ממולאים עלי סיגר ענבים ענבים סגולים פאי פירות פאי תפוחים פוקצ׳ה עם עגבניות פורים פחמימה. פטל ושוקולד פטל שחור פטריות פטריות יער פטריות שטיאקי פטריות שמפיניון פילה מדומה פינגר פוד פיסטוק חלבי פיצה ביתית פיצה דקה פירות העונה פירות יער פירות לפנקייק פירות מיובשים פלפלים פנקייק פעילות אפייה לילדים פרגית בנינג'ה גריל פשטידת גבינה פשידת ירק בנינג'ה צימוק לבן ציפוי גלאסז' צלחות וסכו"ם חד פעמי צלי בקר צלעות כבש קובה בורגול קובה בורגול אפוי קובה דלעת קובה כתום קומפוט פירות קיץ קוניפיטורת מנגו קוסברה קוסקוס קופתאות קיוי קינואה קינוח קינוח אישי מהיר קינוח כוסות קינוח כוסות מהיר הכנה קינוח כוסות עם אלכוהול קינוחי כוסות קינמון קיץ קישואים קמח שמרים קמח כשר לפסח קמח לאפיית לחם. שום קמח ללא גלוטן קמח מספר 2 קפקייקס מהירים קציצות קציצות אפונה וגזר קציצות בארומה לימונית קציצות בקארי קציצות ירק קציצות תרד קקאו קרם וניל צרפתי קרם לעוגת גבינה קרם פיסטוק ראס אל חנות ראש השנה רוגלך רוטב בשר טחון רוטב סוכר רוטב פטריות רוטב שעועית רולדה מהירה רולדת שוקולד רולדת שמרים ריבת חלב ריבת ענבים ביתית ריבת שזיפים ביתית רימון שום שוקולד מריר שזיף אירופי שזיף מיובש שזיף מיובש לדר שמן זית בלבנה שמפיניון שמרים ריבת חלב שעועית חומה. שעועית צהובה תבלין לקובה תבלין קארי תבשיל קציצות. תוספת תותים תמצית וניל תמר טחון תערובת עוגה תפוז סיני תפוח תפוח אדמה בנינג'ה גריל תפוחים תפוחים ותמרים תרד